Werkenbijmacaw.nl/Algemeen/Franco over zijn ervaring als Expat bij Macaw

Franco over zijn ervaring als Expat bij Macaw

"De mensen hier zijn superbehulpzaam"
Ontdek meer

Internationaal Talent bij Macaw

Nederland staat bekend om zijn gastvrije en behulpzame gemeenschaps, en door toenemende internationalisering wordt er steeds vaker over de landsgrenzen gekeken in de zoektocht naar IT talent. Macaw heeft inmiddels meerdere successen geboekt en ziet de potentie van deze nieuwe groep potentiele Macawers. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in de ervaring van Franco, een Cloud DevOps Engineer die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika komt en sinds februari deel uitmaakt van het Macaw-team.

Interview AG Connect:

In een recent interview met AG Connect door Eveline Meijer deelde Franco zijn inzichten over zijn overstap naar Nederland als IT-expat. Hij benadrukte de warme ontvangst en ondersteuning die hij van de Nederlandse bevolking heeft ontvangen. Franco’s verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe organisaties zoals Macaw waarde hechten aan diversiteit en inclusiviteit, en actief op zoek gaan naar het beste talent, zelfs over de landsgrenzen heen.

Naast Franco’s lovende woorden over de gastvrije ontvangst die hij in Nederland heeft ervaren, wijst hij ook op de bloeiende IT-gemeenschap en de vele kansen voor professionele groei. Nederland staat bekend om zijn innovatieve IT-ecosysteem en biedt IT-expats zoals Franco de kans om deel uit te maken van toonaangevende projecten en samen te werken met getalenteerde vakgenoten van over de hele wereld. Het is niet alleen de vriendelijke bevolking, maar ook de professionele mogelijkheden die Nederland tot een aantrekkelijke bestemming maken voor IT-professionals die op zoek zijn naar een stimulerende en ondersteunende omgeving.

Lees meer over Franco’s ervaring in het volledige artikel:

IT-expat in Nederland: “De mensen hier zijn superbehulpzaam” (agconnect.nl)

Werken als Data specialist bij Macaw
01 / 02 02
Vacature
Azure Data Architect
Vacature
Data Management Consultant
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!