Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Client Manager

Werken als Client Manager

William Vroegindewey - Client Manager
Ontdek meer

De challenge van William

Impact hebben en trots zijn

“Voordat ik bij Macaw kwam, werkte ik 10 jaar bij Microsoft Nederland, 5 jaar als Accountmanager in de Enterprise Group en 5 jaar als Partnermanager voor PinkRoccade (later Getronics). Een prachtige tijd waarin ik veel geleerd heb. Door het vaderschap ging de file heel anders aanvoelen. Vaak stond ik vast en ik wilde dichter bij huis werken om vaker bij het gezin te zijn. Macaw zocht op dat moment een Accountmanager en had een kantoor in Barendrecht. Zo kwam ik in contact. Macaw kende ik al goed vanwege het nauwe contact met Microsoft. Patrick van Aalst en Roel Bergsma, onze voormalige directie, wisten al wie ik was.

“De balans zoeken tussen korte- en lange termijn relatiebeslissingen” – William, werkzaam als Client Manager

Macaw was voor mij gewoon een leuke club mensen met veel kennis en een prettige energie. Nooit heb ik spijt gehad van de switch naar Macaw. Een wat kleiner bedrijf heeft zo zijn voordelen. De impact die je als Client Manager hebt is groot. Hier duw je zelf tegen de bal, maar je ziet de bal ook rollen. Je staat overal zelf aan het roer: de sales pitches, omzetverantwoordelijkheid, nabellen van niet betaalde facturen. Je eigen steentje bijdragen, zelf doen. We zijn in ontwikkeling, Client Management en Macaw. De impact die je hebt bij Macaw is echt anders dan bij andere bedrijven. Je kunt echt iets betekenen. Ik ben echt trots op mijn inhoudelijk collega’s, die zoveel impact hebben, dat klanten hen vaak direct willen inhuren. Echt gaaf om te zien wat onze Consultants doen met mensen.

Klanten dankzij de Macaw mensen

Bij Macaw doen we alles samen in een team. Het 1e gesprek doe ik gewoon zelf; inventariseren, vragen naar de pijn van de klant, zodra het dieper op de inhoud gaat, dan neem ik een Solution Consultant mee. Maar ook als je de CEO nodig hebt, dan komt hij gewoon mee. Sterker nog, als het nodig is dat hij de sales-pitch doet, dan kan dat. Alles voor het beste resultaat. Relaties zijn geen klant van Macaw vanwege teksten of documenten, maar vanwege onze mensen. Wij hebben echt goede mensen in dienst.

Voor de toekomst? Ik wil graag een nog betere Client Manager worden. Nog efficiënter worden, niet in tijdsbeleving, maar effectiever op mijn ervaring inzetten. En dan nog meer werkplezier krijgen.”

Werken bij Macaw
01 / 03
Vacature
Client Manager
Vacature
SharePoint Office 365 Consultant
Vacature
Solution Consultant Data & Analytics
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge William Vroegindeweij Client Manager Macaw