Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Client Manager

Werken als Client Manager

William Vroegindewey - Client Manager
Ontdek meer

De challenge van William

Sinds 12 jaar werk ik (William Vroegindewey, Ouddorp) bij Macaw in het Salesteam. Dat lijkt lang en is het misschien ook wel, maar het voelt niet zo. Ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Ik blijf mezelf ontwikkelen, me op nieuwe dingen richten en ben in die jaren meegegroeid met Macaw. Ik was verantwoordelijk voor de grootste klanten van Macaw, zoals Heineken, maar heb ook nieuwe markten aangeboord, zoals die van de waterbedrijven. We doen daar ontzettend gave dingen, zoals bijvoorbeeld bij Evides en PWN.

Behulpzaam Salesteam 

In totaal zijn we in ons team met zijn negenen. Op dit moment werk ik samen met mijn collega’s Ties en Michel in het segment Services. Ik ben daarbinnen verantwoordelijk voor Retail & Distributie, zoals Jumbo en Rotterdam World Gateway. Zij doen klanten in een ander subsegment van Services, maar hebben wel dezelfde taken en verantwoordelijkheden. We helpen elkaar waar nodig met bijvoorbeeld referenties.

Op zoek naar kansen voor onze klanten en voor Macaw

Ik onderhoud de relaties met onze klanten en zorg voor nieuwe klanten in mijn segment. Ik ga op zoek naar kansen voor Macaw om deze klanten verder te helpen. Als er een concreet traject gaat lopen, dan werk ik samen met mijn collega Solution Consultants om de best passende oplossing voor de klant te bedenken. Dat doen we altijd samen met de klant.

Als we de oplossing gaan bouwen en implementeren draag ik de verantwoordelijkheid over aan mijn collega’s van Macaw Delivery Services, de project- en servicemanagers. De eindverantwoordelijkheid voor de relatie en business die wij doen met de klant blijft wel bij mij.

Mijn uitdaging is de balans vinden tussen de inzet van mijn ervaring en het blijven leren en ontwikkelen. Ik wil mijn groei graag voorzetten. – William Vroegindewey, Client Manager

Geen dag is hetzelfde door brede en diepe dienstverlening

Binnen Macaw ben ik samen met mijn collega’s als Client Manager de regisseur van onze dienstverlening bij onze klanten. Ik organiseer de klantcontacten op diverse niveaus en denk mee vanuit zowel business- als solutionperspectief. Ik kan daarbij gebruik maken van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring binnen Macaw. Goed opgeleide mensen die graag helpen. Dat is erg prettig werken. Daarnaast is de dienstverlening zowel breed (het Microsoft Platform) als diep (van ontwikkelaar tot business consultant), dus geen dag is hetzelfde.

Als Client Manager werken aan geweldige oplossingen

Macaw is een bedrijf dat klein genoeg is om flexibel en ondernemend te zijn, maar groot genoeg om een heel hoog professioneel niveau te halen. Dat zie je terug in onze referenties bij klanten. Dat zijn bedrijven uit de top van het MKB, zoals Priva en ANWB, maar ook bij de grotere corporates, zoals Heinkeken International, Eneco en VGZ, hebben wij langlopende relaties. We werken dus met gave namen aan geweldige oplossingen.

Innovatieve projecten met impact

Deze trajecten zijn zonder uitzondering innovatief en hebben een duidelijke business impact bij de klant. Daarnaast werken bij Macaw geweldige mensen die snel het vertrouwen van onze klanten winnen en dat vertrouwen ook waarmaken.  Macaw is een bijzonder sociaal bedrijf, waar de medewerker niet als nummer maar echt als mens wordt bekeken.

Je kunt bij Macaw echt een betere versie van jezelf worden.

Werken bij Macaw
Vacature
Vacature
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge William Vroegindeweij Client Manager Macaw