Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Coördinator Support Team

Werken als Coördinator Support Team

Jan- Willem Haveman - Coördinator Support Team
Ontdek meer

De challenge van Jan-Willem

Alle incidenten, changes en procesverbeteringen aan de kant van de consumer facing sites zoals Heineken.com en de marketing gerelateerde tooling, pakken wij op. Dat verschilt van websites, marketing tools en beheer van het gehele domeinpark. We zijn nu bezig met de inrichting van Azure waarbij wij ook met de technische leverancier het beheer gaan doen. Dus alle in- en externe Azure vragen komen straks bij ons terecht. Wat dat exact gaat brengen weten we nog niet, het kan wel heel groot worden!

Mannetje staan

Om op een supportteam te werken is het belangrijk om goede technische kennis te hebben maar ook snel te kunnen schakelen. We hebben veel diverse profielen, zo werken er mensen met front-end, design en een test kennis. En leren erg veel van elkaar. Bij onze afdeling gaat het niet om het beste CV. Het gaat erom dat je de klantvraag goed begrijpt en de juiste oplossing biedt. Als er iets misgaat of uit de lucht is dan moet je de klant informeren, vertellen wat er aan de hand is. Maar ook meteen zelf oplossen en de stakeholders goed op de hoogte houden. Dus je moet wel je mannetje staan.

“Supportvragen van wereldwijde leveranciers en suppliers coördineren en zo snel mogelijk oplossen.” -Jan-Willem, werkzaam als Coördinator Support Team

Ambitieuze gasten

De Servicedesk is een belangrijke pijler. Dit stond bij Macaw echt nog in de kinderschoenen. Er moest nog veel opgezet worden. Processen en structuur was er nog niet. Ik heb wel echt deze kans gegrepen. Dat moet je echt zelf doen. We zijn hier heel erg divers bezig, ook met verschillende kennis die aanwezig is binnen het team. Het team bestaat uit ambitieuze gasten, die een hoop willen leren en doorgroeien. Echt een heel vet team. Daar ben ik echt trots op.

Perfecte mix

Een perfecte mix van techniek, grote klanten en interessante vragen, dat is nu mijn speelveld. Ik wil beter worden in mijn vakgebied en meer doen met bepaalde specialismen die vaak als onderwerp bij ons langskomen, bijvoorbeeld “consumer journey tracking”. We kunnen erg veel te weten komen over het gedrag van bezoekers op een website, daar kunnen we een hoop uithalen en marketing acties verbeteren.”‎

 

Werken bij Macaw
01 / 01 02
Vacature
Cloud Engineer
Vacature
.NET Developer
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge van Jan-Willem Haveman, Coordinator Support Team