Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als CRM Consultant

Werken als CRM Consultant

Mark de Haan - CRM Consultant
Ontdek meer

De challenge van Mark

Een goede relatie met de klant

“De eerste jaren was het echt mijn uitdaging om de materie goed onder de knie te krijgen en de klant mee te nemen in het CRM proces. Een goede relatie met de klant opbouwen, dat is mijn drijfveer. Ik schrijf processen uit en neem de klant mee in de implementatie ervan. Voor mijn klanten wil ik graag hun klantproces zo optimaal mogelijk inrichten. Bewust werk ik aan 2 projecten tegelijkertijd, zodat mijn werkzaamheden dynamisch blijven. Bij Quooker in Ridderkerk (internationaal bedrijf, 300 medewerkers en producent van kokend waterkranen) heb ik gewerkt aan een project voor een overgang naar Dynamics 365. Een vrij technisch project.

Een ander project, waar ik aan heb gewerkt, is ook bij een internationaal bedrijf, Allego (180 medewerkers). Daar was ik de Business Analist van het CRM team én onderdeel van het team wat een platform neerzet om elektrische laadpalen te kunnen beheren. Het hele scala aan Azure software oplossingen wordt door ons Scrum team gebouwd, beheerd en er worden nieuwe ontwikkelingen op doorgevoerd. Beide klanten zijn zeer vooruitstrevend, waarbij tal van nieuwe ontwikkelingen binnen het Dynamics domein worden geïmplementeerd.

“De relatie tussen mijn klant en hun klanten optimaliseren, dat is mijn uitdaging.”  -Mark, CRM Consultant

Persoonlijke ontwikkeling

Ik vind het belangrijk dat ik me blijf ontwikkelen. Samen met mijn People Manager kijk ik wat voor mij relevante opleidingen zijn. Ik volg bijvoorbeeld een cursus NLP. Een zeer interessante opleiding waarin ik op verbale- maar ook op non-verbale communicatie leer reageren. Samen met mijn Business Unit Manager bekijken we welke projecten aansluiten bij mijn leerdoelstellingen.

Je mag hier jezelf zijn

Het leukste van mijn werk vind ik het opbouwen van contact naar relaties, zowel intern bij Macaw, als extern bij de klant, door de hele organisatie heen. Ik probeer me dusdanig te profileren, dat de klant mij ziet alsof ik een eigen medewerker ben en niet als “buitenstaander” behandeld wordt.
Het CRM team binnen Macaw telt 15 collega’s en er is een duidelijke visie en focus. De sfeer en de samenwerking is goed. Eén van de dingen die ik echt super vindt, is de kennisdeling. We dragen allemaal bij aan het grotere geheel. Je hebt elkaar nodig om verder te komen. Dat zie je bij andere bedrijven soms wel anders. Hier mag je jezelf zijn.”

Werken bij Macaw
01 / 02
Vacature
Sitecore Consultant
Vacature
Technical Consultant Power Platform
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Mark de Haan CRM Consultant bij Macaw