Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als CRM Developer

Werken als CRM Developer

Joost Veldhuis - CRM Developer
Ontdek meer

De challenge van Joost

“In 2015 ben ik afgestudeerd na mijn studie Medische Natuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Via een vriend ben ik bij Macaw terecht gekomen. Inmiddels ben ik Medior CRM Developer en ik had echt niet verwacht dat al binnen 2 jaar te zijn.

Samenwerken met specialisten

Tijdens mijn werk lees ik veel user story’s, die ik door het realiseren van code omzet in business value voor de klant. Hiervoor werk ik het meest samen met de Functioneel CRM Consultant. Samen zorgen we ervoor dat het technische stuk aansluit op het functionele en andersom. Bovendien werk ik samen met Azure-specialisten en System Integrators om de data uit CRM verder te verwerken. Dit kunnen collega’s van Macaw zijn, maar ook medewerkers van de klant of leveranciers van de klant.

Technisch testen doen we altijd zelf en voor functioneel testen werk ik veel samen met anderen. Gezamenlijk zorgen we voor sluitende testscenario’s. Daarmee kunnen we onze software met grote zekerheid opleveren aan de gebruiker.

Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit ontwikkelen binnen CRM, maar ik voer ook systeemintegraties uit. Dat vind ik het leukste om te doen; Ervoor zorgen dat de geïsoleerde data verrijkt wordt, zodat er meer data beschikbaar komt en alle systemen optimaal kunnen werken.

“Elke dag mijzelf blijven ontwikkelen en anderen helpen in hun ontwikkeling.” Joost, werkzaam als CRM Developer

Leren van collega’s

Bij Macaw heb je hele leuke collega’s. Er zijn korte lijntjes tussen alle lagen in de organisatie en tussen de verschillende solution centers. Daardoor kan je veel leren van collega’s buiten je eigen expertise. Samenwerken aan technisch uitdagende opdrachten, daar haal ik mijn drive uit. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, cursussen en events bij te wonen, te leren van collega’s, maar ook het vitaliteitsprogramma te volgen. “Met meer energie naar huis gaan”, het motto van onze CFO, dat spreekt me enorm aan.

Oog voor de persoon die jij wilt worden

Macaw is een open bedrijf, met veel oog voor de persoon die jij bent en die jij wilt worden. Periodiek heb ik gesprekken met mijn Macaw-coach. Dat is een collega die al verder is in zijn of haar ontwikkeling. Je houdt elkaar daarmee scherp en kunt veel van elkaar leren, hij of zij vergroot de coaching-skills en ik krijg hulp bij mijn uitdagingen. Daarnaast helpt en steunt je Peoplemanager je in je ontwikkeling. Mijn eerste uitdaging (Medior Developer worden) is binnen twee jaar gelukt. Mijn volgende uitdaging is om binnen 3 jaar naar senior of lead te gaan. Samen met mijn Peoplemanager heb ik daar een plan voor geschreven, waarin staat beschreven welke stappen ik moet maken en welke ervaring ik moet hebben.

Juist omdat ik zo gesteund word, wil ik graag mijn kennis overdragen op mijn collega’s of op externen, zodat ik ook anderen help te ontwikkelen en beter help te worden.”

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe het is om te werken bij Macaw? Of gewoon een keer van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met me op. De koffie en de lunch staan klaar.

Werken met CRM bij Macaw
01 / 03
Vacature
Dynamics CRM Business Consultant
Vacature
Technical Consultant Microsoft Dynamics 365
Vacature
Functioneel CRM Consultant
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Joost Veldhuis CRM Developer