Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Lead Consultant Data & Analytics

Werken als Lead Consultant Data & Analytics

Dave Ruijter - Lead Consultant Data & Analytics
Ontdek meer

De challenge van Dave

“Eigenlijk ben ik gestart in een soort traineeship bij Macaw. Dat was een super interessant en intensief programma. 4 Maanden lang trainingen van collega’s om je klaar te stomen voor het echte werk. Zoveel geleerd! Tussendoor gingen we bij klanten aan het werk om het geleerde in praktijk te brengen. Het was een goede combinatie van toolkennis en de best practises van Macaw.

Power BI

Over het algemeen voer ik meerdere projecten bij verschillende klanten uit. Ik begeleid klanten bij het succesvol implementeren van data platform oplossingen. Een krachtig product van Microsoft hierbij is Power BI, waarmee de klant zelfstandig op een laagdrempelig niveau data tot inzichten kan verwerken. Een Marketing Medewerker moet in real-time te kunnen volgen hoe er over zijn merk wordt gesproken, zodat een mogelijke escalatie direct in de kiem gesmoord kan worden. Door de grote berg aan informatie wordt het ook belangrijker dat er door middel van slimme hulpmiddelen en algoritmes ‘actionable insights’ worden voorgeschoteld aan de klant.

“Werken met de nieuwste technieken en zorgen dat de klant er mee overweg kan!” – Dave Ruijter, werkzaam als Lead Consultant Data & Analytics

Nieuwste van het nieuwste

We zijn een heel hecht team en helpen elkaar graag. Ik krijg bij Macaw veel vrijheid en mogelijkheden om te doen wat het beste bij mij past. Als de klantsituatie ernaar vraagt dan is het mogelijk om de laatste technologische innovaties toe te passen. We zijn daardoor vaak met het nieuwste van het nieuwste bezig voor een klant. Dat we regelmatig aan het pionieren zijn maakt het eigenlijk des te interessanter.

Hippe MVP

Binnen Macaw weten collega’s mij te vinden voor bijvoorbeeld Power BI vragen, verder deel ik mijn kennis binnen en buiten Macaw. Bijvoorbeeld door op events te presenteren. Ik ben dan ook uitgeroepen tot MVP. (Microsoft Most Valuable Professional) Het imago van de MVP’s heeft wel een beetje een hoog nerd-gehalte, daar gaan we verandering in brengen!

Werken als Consultant
01 / 02 02
Vacature
Consultant Data & Analytics
Vacature
Technology Consultant Data & Analytics
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Dave Ruijter Lead Consultant Data Analytics bij Macaw