Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Senior Sitecore Developer

Werken als Senior Sitecore Developer

Marnix de Vrije - Senior Sitecore Developer
Ontdek meer

De challenge van Marnix

“Tijdens mijn studie was ik al bezig met websites ontwikkelen. Dat was best succesvol en ik verdiende aardig door websites te bouwen voor MKB-bedrijven. Daar is mijn liefde voor zowel front- als back-end ontstaan. Ook nu blijf ik beide aspecten van een website interessant vinden.

Van design naar oplevering en data analyse

Macaw vond ik altijd een klassieke IT-partner met een technische inslag. Ik zag het altijd meer als de echt technische IT-club. Maar dat is niet meer zo. We kunnen voor een klant echt een volledig project opleveren, van design naar oplevering en data analyse om bij te sturen. En we hebben zelfs een prijs voor Best Talent gewonnen! Ook is Macaw benoemd als Sitecore Platinum Partner. Sitecore heeft ons ook al meerdere malen beloond met een Award, onder andere voor onze projecten bij Heineken en Smurfit Kappa.

“Mijn ambitie is om zowel back- als front-end te doen.” Marnix, werkzaam als Senior Sitecore Developer

Customer journey

Het leuke is dat we echt samenwerken, zowel met de medewerkers van de klant als met Macaw collega’s. De kwaliteit moet goed zijn en zo kun je elkaar versterken. We hebben soms te maken met systemen die wij zelf niet goed kennen. Daar heeft de klant meer verstand van en andersom. Vanuit Sitecore kunnen we goed inspelen op de wensen en behoeftes van de klant. De customer journey extreem goed inzichtelijk maken, daar zijn we goed in. Dat hebben we bijvoorbeeld bij onze klant ANWB-reizen gedaan. Nu is een klant van hen bijvoorbeeld meer geïnteresseerd in een luxe hotel, terwijl ze over 5 jaar kinderen hebben en liever gaan kamperen. Dat kun je met Sitecore eenvoudig in de gaten houden en daar direct op in spelen.

Trots op Macaw

Juist het feit dat wij het hele spectrum kunnen bedienen maakt het werken bij Macaw interessant. Ook de diversiteit en bekendheid van de klanten helpt mee, ons werk is tastbaar en zichtbaar. Mijn collega’s Barend en Gary zijn bekroond als Sitecore MVP’s. Ik vind het ook stoer dat we vanuit Macaw zo hard groeien in Sitecore en binnen dit vakgebied ook echt iets neerzetten. En ik wil lever graag een significante bijdrage aan dit succes!

 

Werken met Sitecore bij Macaw
01 / 01 02
Vacature
Sitecore Consultant
Vacature
.NET (Core) Web Developer
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Marnix de Vrije