Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Sitecore Developer

Werken als Sitecore Developer

Gary Wenneker - Sitecore Developer
Ontdek meer

De challenge van Gary

“Al heel wat jaren loop ik mee in de ICT wereld. SharePoint heb ik mezelf helemaal eigen gemaakt en daar heel wat jaren mee gewerkt.

Hobby

Ik heb een enorme drive om mezelf te ontwikkelen, me steeds weer de volgende versie of de nieuwste technieken eigen te maken. Ook privé ben ik veel bezig met onderzoeken en uitproberen, blogs researchen en schrijven, kennis delen. Mijn werk is mijn hobby – of is het andersom? Eigenlijk word ik betaald voor mijn hobby. Mooi toch?

“Prikkelen, uitdagen en innoveren. ” – Gary, werkzaam als Sitecore Developer

High speed traject

Bij Macaw kwam ik op een Sitecore project terecht. Het product boeide me omdat het aansluit bij technieken die ik al beheers. Het fascineert me hoe Sitecore techniek en marketing bij elkaar brengt in slimme en effectieve klantoplossingen. Daarom ben ik in gesprek gegaan om een overstap te kunnen maken van SharePoint naar Sitecore. Het is geweldig dat ik het vertrouwen én de kans kreeg om me in Sitecore te verdiepen en te bekwamen. Ik heb mezelf toen op een high speed traject gezet om heel snel zoveel mogelijk te leren, zodat ik in korte tijd op hoog niveau kan meedraaien in het team. Na 1 maand heb ik mijn Sitecore certificaat behaald.

Van de gebaande paden af

Altijd al wilde ik van de gebaande paden af gaan. Best practices zijn mooi en nuttig, maar als iedereen op dezelfde manier werkt is er geen innovatie. Altijd op zoek naar wat er beter kan. Hoe kom ik zo snel mogelijk tot resultaat met zo hoog mogelijke kwaliteit. Innoveren gaat niet vanzelf. Ik houd ervan om te prikkelen. Ervoor te zorgen dat de teams waarin we werken elkaar uitdagen. Zo haal je samen het maximale boven water. Voor mij zit de uitdaging juist in paden die nog niet eerder gelopen zijn. Laat mij het lastige uitzoekwerk maar doen. Dan neem ik vervolgens met plezier collega’s op sleeptouw om mijn ervaringen met ze te delen.”

Werken als Developer
01 / 02 02
Vacature
Sitecore Consultant
Vacature
Sitecore Cloud Engineer
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Gary Wenneker Sitecore MVP Developer bij Macaw