Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als Support Engineer

Werken als Support Engineer

Kevin Kissoondut - Support Engineer
Ontdek meer

De challenge van Kevin

“Ik wil groeien! Op dit moment krijg ik tijd en ruimte om te studeren. Ik heb een persoonlijk development plan samengesteld met mijn mentor en samen hebben we de lat samen hoog gelegd. Hierin hebben we vastgelegd dat ik bepaalde certificaten ga behalen, bijvoorbeeld over query cijfers (een belangrijk aspect om werk goed uit te kunnen oefenen binnen BI) en Power BI.

Na mijn stage ben ik meteen aangenomen als Support Engineer. Het beeld dat ik via de website kreeg, klopt ook met de werkelijkheid. Bij de introductiedagen vond ik het heel prettig dat ik ook de Directie ontmoette. Ik zag hoe open en flexibel ze waren. Bij Macaw koesteren we vrijheid met een eigen verantwoordelijkheid. Er is een goede balans. Het team is ook prima. Het is gezellig, er is humor, maar er wordt ook serieus gewerkt. Het is direct en open naar elkaar toe. Dat mijn afstudeeropdracht ook een bruikbaar product is geworden, daar ben ik echt heel erg trots op.

“Mijzelf ontwikkelen, groeien en de beste worden” – Kevin, werkzaam als Support Engineer

Heel erg samen

Werken bij Macaw is leuk, omdat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je mag jezelf zijn en je hoeft geen bepaalde houding te hebben. Er wordt ruimte voor ontwikkeling gegeven. Het is een win-win situatie. We staan er samen in, Macaw en Kevin. Ook tijdens de Persoonlijke Development gesprekken (PDP): hoe gaan wij dit doen. Samen.

Niveau omhoog

Wat ik heb gemerkt is dat er bij Macaw veel meer gestructureerd gewerkt wordt dan bijvoorbeeld bij mijn vorige stage bedrijf. De processen bij Macaw zijn heel goed ingericht, waardoor er veel meer rust is. Binnen 3 jaar wil ik een niveau omhoog. Ook wil ik een studie aan de UVA gaan volgen, software engineering. Ik ben afgestudeerd HBO-er. Daar heb ik geleerd hoe ik bepaalde dingen moet doen. Maar op de UVA leer ik waarom ik dingen op die manier moet doen. Dat spreekt mij aan. 1 Of 2 dagen per week ga ik naar de UVA en de rest werk ik bij Macaw. Mijn Peoplemanager staat helemaal achter mijn plan, omdat Macaw kwalitatief goede mensen in dienst wil hebben.”

Bekijk onze vacatures
Alle challenges
Werken bij Macaw
Vacature
DevOps Consultant
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Kevin Kissoondut Support Engineer