Werkenbijmacaw.nl/Challenges/Werken als User Experience Designer

Werken als User Experience Designer

Lisanne Brouwer - Designer
Ontdek meer

De challenge van Lisanne

“Design en innovatie gaan hand in hand. Daar ben ik echt van overtuigd. Ik wil mijn visie op design principes graag gebruiken om een nog beter dan perfect product voor de klant te ontwikkelen. Verder vind ik data en design ook een interessante combinatie. Data is populair en hoe kun je dit als bedrijf zichtbaar maken en er goed op inspelen. Ik heb een keer meegewerkt aan een applicatie die realtime werd ingezet op event. Met 1 druk op de knop konden we inspelen op kleinere dingen, zoals wachttijden in het restaurant, geluid dat te hard stond in een zaal of toiletten die niet in orde waren. Heel veel kleine dingen die je normaal niet hoort, maar die wel optellen in een online beoordeling of een herhaalbezoek bepalen.”

Design bepaalt het gebruik

“Ik wil echt heel goed worden in wat ik doe. Design kan heel erg belangrijk zijn in de werkwijze van klanten en het succes van een tool bepalen. Daarom is het belangrijk om vanaf het eerste moment mee te denken. Vaak weet de klant ook nog niet wat daar precies in moet komen. Ik wil weten wie er mee gaat werken en waar het voor gebruikt wordt. Dan zoek ik een stijl die erbij past en ga in gesprek met Developers. De verscheidenheid aan collega’s en klanten vind ik interessant bij Macaw. Ik denk dat het belangrijk is om divers beeld te behouden en wil mij niet blind staren op 1 product.”

“Met mijn user experience designs de juiste snaar raken.” – Lisanne, werkzaam als Designer

Meteen bij Heineken presenteren

“Ik werk sinds mei ’17 bij Macaw en ik zou rustig aan starten door mee te kijken met lopende projecten. Ik mocht een schets maken voor een managementtool. Die werd goed bevonden en ik mocht meteen mee naar Heineken om een presentatie te geven. Ze waren enthousiast en ik mocht er meteen mee aan de slag. Dat vind ik zo gaaf aan Macaw.”

Onderscheid bij Macaw

“Ik had destijds meerdere aanbiedingen liggen van soortgelijke bedrijven, maar Macaw heeft een bredere dienstverlening dan de meeste bedrijven. Juist de samenwerking en het leren van andere disciplines vind ik interessant. En exact dat is juist waar Macaw zich in onderscheid.”

Werken bij Macaw
01 / 01 02
Vacature
Sitecore Developer
Vacature
Sitecore Consultant
Meer weten?

Kom kennismaken!

Heb je vragen aan me, wil je eens vrijblijvend kennismaken met Macaw. Mail me dan en kom koffie (of thee) drinken of genieten van onze lekkere lunch. Van harte welkom!

Challenge Lisanne Brouwers User Experience Designer bij Macaw