Werkenbijmacaw.nl/Events/Vier Macawers namen deel aan het ‘Azure Synapse Technical Boot Camp’

Vier Macawers namen deel aan het 'Azure Synapse Technical Boot Camp'

Macawers houden van uitdagingen – ze willen zich laten inspireren, hun kennis vergroten en talenten ontwikkelen.

Artikel Bootcamp Azure Synapse
Vier Macawers namen deel aan het ‘Azure Synapse Technical Boot Camp’ – en dit is precies wat er gebeurde: ze raakten geïnspireerd, wisselden hun kennis uit met andere experts en hadden plezier. Na afloop van het vierdaagse programma afgelopen vrijdag horen we enkel positieve geluiden. Samen met andere professionals op het gebied van cloudtechnologie namen ze deel aan praktijkgerichte trainingen, discussieerden ze over verschillende Azure-onderwerpen en daagden ze elkaar uit in PoC-challenges.

Microsoft Azure Synapse

Azure Synapse is het nieuwe cloud data warehouse platform van Microsoft. Als Microsoft Gold Partner zien we grote kansen in Azure om onze klanten succesvol te maken, maar het trekt ook nieuwe talenten aan.

Talentmanagement

Een van deze talenten is Thomas van Bilsen. Op 1 september 2020 is hij bij ons gestart omdat hij in een dynamisch en innovatief bedrijf wilde werken dat zich richt op Microsoft Azure. Hij was verrast dat hij in zijn eerste maand meteen de kans kreeg om deel te nemen aan de bootcamp. Het was voor hem het bewijs dat Macaw veel waarde hecht aan zijn mensen en aan het verder ontwikkelen van talenten. Niet voor niets staat Macaw op de 7e plaats van de laatste Great Place to Work-ranking!

Naast Thomas heeft ook Rick van der Horst van het Nederlandse team en Miroslav Sugalskij en Aleksandras Mandyc van het Litouwse kantoor de bootcamp succesvol afgerond. Gefeliciteerd jongens! Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging, een dynamisch en innovatief bedrijf en een inspirerend team – bekijk dan onze vacatures.