Sessie PowerApps 101

Rebekka Aalbers op SharePoint Saturday

Wil je beginnen met PowerApps, maar weet je niet hoe of waar? Schrijf je dan in voor de sessie PowerApps 101 van Rebekka Aalbers op zaterdag 29 juni bij SharePoint Saturday Nederland in Vianen.

Start met PowerApps

Je wilt met PowerApps aan de slag, maar weet niet waar je moet beginnen. Volg dan op zaterdag 29 juni deze sessie tijdens de 9e editie van SharePoint Saturday. Macaw Consultant Rebekka Aalbers neemt je mee in de basisprincipes voor het starten met PowerApps en laat je interessante best practices zien.

SharePoint Saturday op 29 juni

Op zaterdag 29 juni vindt de 9e editie van SharePoint Saturday Netherlands plaats. Een gratis conferentie met sessies van toonaangevende nationale en internationale sprekers, voor Office 365 en SharePoint gebruikers, beheerders, ontwikkelaars, architecten en andere professionals. Wat ooit begon als een SharePoint evenement, is inmiddels een Microsoft 365 brede conferentie geworden met ook veel sessies rondom Teams, PowerApps, Security en Azure gerelateerde onderwerpen.

Macaw Consultant Rebekka Aalbers

Rebekka Aalbers is werkzaam als Technology Consultant bij de Nederlandse Microsoft Partner Macaw. Haar focus ligt op het helpen van klanten bij het bouwen van low-code-oplossingen met PowerApps en Flow en het implementeren van het Microsoft Power Platform in hun organisatie. Haar drive is om het maximale uit de out-of-the-box-mogelijkheden van het platform te halen en alleen aangepaste ontwikkeling te gebruiken wanneer het echt waarde toevoegt.

Meer weten?

Inschrijven kan niet meer. Wil je meer weten of heb je een vraag? Of wil je graag een uitnodigiging voor een volgend event van Macaw? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op