Werkenbijmacaw.nl/Algemeen/Vier redenen om te willen werken als Data Consultant bij Macaw

Vier redenen om te willen werken als Data Consultant bij Macaw

Werken als Data Consultant bij Macaw

Elk bedrijf zegt het: kom bij ons werken, want wij zijn het leukste bedrijf en wij bieden jou de beste baan. Zeker als Data Consultant kun jij tegenwoordig bijna overal aan de slag. Dat maakt de keuze soms alleen maar lastiger, want er zijn zoveel verschillende mogelijkheden met elk hun eigen voor- en nadelen.

In deze blog geven wij je vier redenen om bij Macaw te willen werken. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of nog aan het oriënteren bent, onderstaande informatie geeft jou hopelijk een beeld van wat Macaw jou kan bieden.

We love challenges!

Onze kracht zit in de kennis & kunde van onze mensen. Het zit dus als vanzelfsprekend in ons DNA dat we continu aandacht hebben voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Daar gaan we zelfs in de moeilijkste tijden mee door, stoppen met ontwikkelen is echt geen optie. Dat hebben we nog nooit gedaan, ook niet toen het economisch even moeilijk was. Afgelopen jaar hebben Macawers bijvoorbeeld deel genomen aan een training van Microsoft Synapse & Purview en aan de Azure Synapse Technical Boot Camp.

Ons partnership met Microsoft

Roland Holtermann, werkzaam als Data & Analytics Consutant bij Macaw, vat mooi samen wat het voor hem bijdraagt dat wij een Microsoft Gold Partner zijn: “Macaw loopt voorop in de markt qua technologie gebruik. Microsoft is dominant op het Data & Analytics gebied. Het is de grootste speler in deze markt en Azure geeft een hoop mogelijkheden. Macaw is een van Microsofts belangrijkste partners in Nederland. Je bent dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, omdat wij participeren in Early Adopter–programma’s waar de nieuwste tools en technologieën worden ontworpen.”

Verder is Macaw is de tweede Nederlandse organisatie die van Microsoft de advanced specialization voor ‘Analytics op Microsoft Azure’ heeft ontvangen. Het is een erkenning voor onze diepgaande ervaring met het implementeren van de analytics-diensten. Onze vaardigheden, kennis en processen zijn op het hoogste kwaliteitsniveau gebracht. Dit betekent dat je op hoog niveau met toekomstige collega’s kan sparren en voor klanten écht van toegevoegde waarde kan zijn.

Nationale en internationale klanten

Macaw wil een Premium Partner zijn voor haar klanten en richt zich op de bovenkant van de markt. Wij werken voor grotere klanten, vaak met een internationaal karakter. Elk van onze klanten brengt een andere challenge met zich mee. Daarom is jouw werk altijd divers en blijf je in ontwikkeling. Je wordt continu uitgedaagd door het gebruik van cutting-edge technologieën bij onze klanten.

Benieuwd aan wat voor een soort projecten jij straks kan werken?

Werken bij een Great Place to Work

Macaw is gecertificeerd als een Great Place to Work. Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. De resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur binnen Macaw laten zien dat Macaw hier hoog op scoort.

Uit het onderzoek komt naar voren dat onze collega’s zich eerlijk behandeld voelen met scores ver boven de negentig procent. 91 procent zegt dat je op collega’s kunt rekenen en 89 procent geeft aan zichzelf te kunnen zijn binnen de organisatie. Maar liefst 88 procent bestempelt Macaw als een leuke plek om te werken en 84 procent vindt dat ze gestimuleerd wordt om een goede werk-privébalans te realiseren. Vitaliteit is ook een onderwerp wat wij erg belangrijk vinden bij Macaw. Bij Macaw hebben wij onze mensen op plek nummer 1 staan. Als jij bij ons komt werken, zal er veel aandacht zijn voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aansluiten bij het Data Team?

Wij hebben verschillende vacatures openstaan bij ons data team, zoals Data Engineer, Data Architect, Power BI Consultant en Technology Consultant Data & Analytics. Liever niet direct solliciteren maar eerst eens rustig kijken of Macaw wat voor je is? Fabienne beantwoordt graag al je vragen! Stuur een appje of bel haar via 06 – 16821247.

Aansluiten bij Team Macaw?
Bekijk dan onze vacatures
Meer weten?

Kom kennismaken!

Meer weten over werken bij Macaw? We willen graag gastvrij zijn en je ons prachtige kantoor laten zien! Stuur een appje of bel naar Marnix Moor, 06 – 51 011 595.