Werkenbijmacaw.nl/Algemeen/Macaw krijgt van klanten een 8,6

Macaw krijgt van klanten een 8,6

Waardering krijgen voor je werk zorgt voor meer werkgeluk. Je kunt deze waardering krijgen van je baas of je collega’s, maar bijvoorbeeld ook van de klanten waarvoor je werkt. In klanttevredenheidsonderzoeken vragen wij onze klanten om Macaw te beoordelen op onze vijf kernwaarden: innovatie, excellent, ownership, fair en passie. In dit blog vertellen we je graag meer over de uitkomsten van het meest recente onderzoek.

Ons motto ‘we love challenges’ vind je terug in onze vijf kernwaarden. We streven telkens naar een steeds beter resultaat. Daarom vragen wij aan onze klanten na het afsluiten van elk project om ons te beoordelen op deze kernwaarden. En dit jaar hebben wij een reuzensprong vooruit gemaakt: van een gemiddelde score van een 7,0 naar een 8,6! Wij lichten hieronder de resultaten toe.

Innovatie

Macaw hecht veel waarde aan innovatie en wij streven ernaar altijd de nieuwste technologieën toe te passen. Daarom waren we erg verheugd deze score te zien stijgen met 8% naar een 8,0. Daarnaast kregen we op dit onderdeel geen enkele onvoldoende.

Excellent

Binnen deze categorie valt de op één na hoogste score voor onze expertise. Daar zijn we natuurlijk superblij mee, want het is een mooie manier om ons te onderscheiden binnen de markt. Onze expertise is hoog door het kennisniveau van onze collega’s en onze focus Microsoft en Sitecore technologie en de ijzersterke partnerships die we met hen hebben. Wist je al dat we dit jaar Sitecore EMEA Partner of the Year zijn geworden? Ook onze score op de kwaliteit van het geleverde product is flink gestegen; van een 6,9 naar een 8,6.

Fair

De hoogste score in deze categorie is voor het aangaan van de (moeilijke) dialoog, namelijk een 8,9. Daarna volgt eerlijkheid en transparantie met een 8,8. Wij vinden deze elementen belangrijk in zowel de samenwerking met onze klanten, als ook intern binnen Macaw. Het is fijn om te zien dat onze klanten dat ook positief waarderen.

Ownership 

Bij Macaw vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. Binnen deze categorie scoorden wij beter op alle gebieden. Alle scores liggen boven een acht en variëren van een 8,2 tot een 8,8. Dit zegt veel over hoe goed klanten op ons kunnen vertrouwen.

Passie

Macaw is een Great Place to Work, en in deze categorie zien we veel overeenkomsten met onze Great Place to Work-resultaten, namelijk hoge scores voor: trots op het werk (8,4), enthousiasme (8,8) en bereidheid om een stapje extra te zetten (9,1). Wij vinden het echt fantastisch dat de passie van onze collega’s ook zo gewaardeerd wordt door onze klanten.

Reacties

“Ik ben bijzonder trots op deze resultaten, op onze teamgeest, al onze kennis, servicegerichtheid en passie om te blijven verbeteren en samen uitstekende resultaten te behalen.” – William van der Pijl, CEO Macaw

“Wat een fantastische erkenning voor al het harde werk, de toewijding en het doorzettingsvermogen van alle collega’s. Het maakt me echt trots om met zo’n team van getalenteerde mensen te werken.” – een collega bij Macaw

 

Wil je ook deel uitmaken van een high performance team en Great Place to Work? Bekijk dan onze vacatures.

Aansluiten bij Team Macaw?
Bekijk dan onze vacatures
Meer weten?

Kom kennismaken!

Meer weten over werken bij Macaw? We willen graag gastvrij zijn en je ons prachtige kantoor laten zien, maar daar moeten we helaas nu anders mee omgaan. Wij nodigen je daarom uit om virtueel in gesprek te gaan. Stuur een appje of bel naar Fabienne van Tol, 06 – 16821247.