Werkenbijmacaw.nl/Algemeen/Marc Lelijveld benoemd tot FastTrack Recognized Solution Architect

Marc Lelijveld benoemd tot FastTrack Recognized Solution Architect

Marc Lelijveld FastTrack Recognized Solution Architect

Wij zijn zeer trots te mogen mededelen dat Marc Lelijveld is uitgeroepen tot FastTrack Recognized Solution Architect. Marc – werkzaam als Data & Analytics Consultant bij Macaw – heeft als één van de 33 mensen wereldwijd deze erkenning gekregen. Een top prestatie!

Want het is niet gemakkelijk om deze erkenning te behalen. Deze erkenning staat wordt toegekend aan solution architects voor het consequent ontwikkelen van diepgaande architectuurexpertise en het creëren van hoogwaardige oplossingen voor het Power Platform. Om deze erkenning te behalen heeft hij een beoordelingsproces door het Power Platform engineering team en het Power BI Customer Advisory Team doorlopen. Met zijn 26-jarige leeftijd heeft Marc al een indrukwekkende track record opgebouwd. Naast deze nieuwe FTRSA-erkenning is hij ook al twee jaar op rij Microsoft Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van Data Platform.

“Het betekent veel voor mij om op de lijst van grote leiders in het veld te staan, zoals Reza Rad, Paul Turley, Prathy Kamasani en vele anderen! Deze mensen inspireren mij door al hun kennis met anderen te delen. Daarnaast wil ik Microsoft en in het bijzonder het product engineering team en het CAT-team bedanken voor de erkenning en het vertrouwen. Ook mijn werkgever – Macaw – voor hun steun en de projecten waaraan ik de afgelopen jaren heb gewerkt om mijn ervaring te vergroten en mijn expertise te tonen. En niet te vergeten de klanten die mij het vertrouwen en de kans hebben gegeven om te laten zien wat ik kan en te doen wat ik het leukst vind!” – Marc Lelijveld

Aansluiten bij Team Macaw?
Bekijk dan onze vacatures
Meer weten?

Kom kennismaken!

Meer weten over werken bij Macaw? We willen graag gastvrij zijn en je ons prachtige kantoor laten zien, maar daar moeten we helaas nu anders mee omgaan. Wij nodigen je daarom uit om virtueel in gesprek te gaan. Stuur een appje of bel naar Fabienne van Tol, 06 – 16821247.